A világjárvány olyan újításokra kényszerít minket, amiket korábban az újtól való félelem miatt nem léptünk meg. Lehetőség van a jelenlegi törvényi szabályozások szerint is, hogy személyes jelenlét nélkül az ügyvédnek megbízást adjon egy per vitelére vagy egy levél megírására vagy akár aláírjon egy ingatlanszerződést az ügyvédi irodán kívül. Legyen akár a szomszéd városban vagy akár a föld másik oldalán.

A föld szinte minden országából voltak már megbízásaink, hiszen magyarok mindenütt élnek. Mindig problémát okozott az okiratok, meghatalmazások aláírása, hitelesítése, fordítása. Nem alkalmaztuk az alábbi lehetőséget, mert az újítás mindig veszélyeket hordoz magában. Most a világjárvány rákényszerít minket az újításra:

Az új ügyvédi törvény szerint lehetőség van távollévők közötti szerződéskötésre vagy ügyvédi meghatalmazás adására abban az esetben is, ha a szerződő felek vagy a meghatalmazó nem jelenik meg az ügyvéd előtt személyesen. A távelőttemezésnek és a távellenjegyzésnek a részletes szabályait itt olvashatja el.

Hívjon minket bizalommal vagy írjon email az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

iroda@nagynoraugyved.hu                  0620/6626-109.

Copyright © DomainFlotta Created by

domain regisztráció tárhely